Tempel van Nehalennia

Verbonden met de tempel in het hoge noorden van Manannán Mac Lir draagt Nehalennia's tempel aan de Zeeuwse kust bij aan het liefdevolle ontwaken van de mensheid. Een fijne plek om te bezoeken wanneer je Nehalennia wil voelen, ervaren en dit werkelijk in je bewustzijn toe wil laten. Zeegodin Nehalennia was ook in oude tijden bekend in deze streek en heeft diverse tempels in haar naam gehad langs de Zeeuwse kust. Deze tempel is echter nieuw en op verzoek van haarzelf neergezet vlakbij het strand van Breskens door Jasmijn, Hessel Hans en Letty (Noorderbakens) om een dienende rol te vervullen voor haar, voor jou en het Al.

 

Jasmijn Devens, hoedster van de Tempel van Nehalennia over deze plek:

Het is een plek waar je opnieuw tot eenheid kunt woorden met je ware zelf en je de verbinding kunt voelen met het oerveld van creatie.
Het is een plek waar je kracht kunt opdoen, een plek waar je zorgen en pijnen los kunt laten of opnieuw in beweging kunt zetten zodat ze kunnen gaan helen.
We nodigen je van harte uit om deze plek te bezoeken wanneer je maar kunt, net zoals de andere plaatsen die verbonden zijn met het Noorderbaken, is dit een plek van heling en zuivering, gedragen door een immens krachtveld en verbonden met de goden en godinnen die waken over de Aarde en haar helpende mensen te helpen. Want zeker weten Moeder Aarde, onze collectieve moeder, Moeder van ons allen, de Grote Moeder, voelt niks anders dat liefde voor al haar kinderen. Allemaal.

Dus broertjes en zusjes, het lijkt misschien nog effe een kluif maar niet bang zijn, vergeef, laat los en stap in het Nieuwe veld van Liefde, de Nieuwe Aarde,
Zo mag het zijn.

De exacte locatie van deze en andere heilige plekken kun je vinden op deze kaart: