Tempel van Manannán Mac Lir

Enkele maanden voordat het Noorderbaken opnieuw geactiveerd werd kwam Manannán Mac Lir door tijdens een wandeling door de kwelders: "Dit is mijn Tempel." werd er gezegd terwijl we bij een vogelkijkhut stonden. Toen wisten we nog niet van wat hierna allemaal nog zou volgen, maar het past weer perfect. Afgestemd leven heeft dat als bijwerking. ;) Hier hebben al diverse meditaties en activaties met de hulp van Manannán (onder andere) plaatsgevonden en de energie is zeer duidelijk veranderd sinds Manannán Mac Lir deze plek voor zichzelf geclaimd heeft. Een nieuwe krachtplek voor een nieuwe aarde.

De tempel van Manannán Mac Lir bij Holwerd is een ankerpunt voor de energie van Noorderbaken.
Hier kan je naartoe voor hulp bij het heractiveren van je lichtkanaal om een lichtbaken te worden, te Zijn.
Je kan ook in Spirit hiermee verbinden uiteraard. Vraag hierbij ook Manannán Mac Lir om je te helpen, of misschien 1 van de andere betrokkenen als dit met je resoneert.

Ook de plek, de kust van Friesland, is geen toevallig startpunt waar dit proces begint. Het Noorderbaken resoneert met de oude Friese tovenaars die voor de val werkten als zuivere kanalen van dit hoogfrequente licht en een nauwe relatie onderhielden met eerder genoemde lichtwezens. Ook dit staat weer op in het licht van het Noorderbaken. Rustig, vredig, helder, krachtig in je centrum. Dit straalt door de 'buitenwereld' in en helpt ons de wereld manifesteren waarvan we in ons diepste Zelf voelen dat deze Waar is. Het is tijd om te schijnen, in jouw Licht brokkelt alle illusie af en blijft enkel Waarheid over.

Zoals altijd wanneer je de natuur opzoekt: Houdt het schoon en netjes en werk in overeenstemming met je omgeving zonder deze extra te belasten.
Voor de exacte locatie van de Tempel van Manannán Mac Lir en andere krachtplekken kun je deze kaart raadplegen: