Overzicht van deelnemers Noorderbaken

De deelnemers van Noorderbaken nemen allemaal op authentieke wijze hun plek in de wereld in. Ze zijn letterlijk en figuurlijk bakens voor de mensen in hun omgeving en dragen bij aan een harmonieuze wereld waarin verbinding, authenticiteit en een bezield leven centraal staan. De deelnemers/bakens helpen allemaal om je eigen koers te vinden of houden in overeenstemming met je Heilige Zelf voor een vervuld en bezield leven.
Opbouwend, verbindend, verlichtend.

Yvonne Brouwer,
Zij wil je graag meenemen in de (oer)oude kennis, wijsheid, tradities, symboliek & rituelen van oude culturen en natuurvolkeren. Ze laat je op een toegankelijke manier kennis maken en ervaren, hoe bijzonder en tijdloos dit kan zijn. Haar licht wil ze inzetten om een platform voor inzicht en bewustwording te zijn, zodat je deze ervaringen kunt integreren in je eigen leven en daarmee niet alleen jezelf, maar ook je omgeving verrijkt. Via Sheias biedt ze evenementen, workshops, etc. aan waar ze zeker ook haar “licht” laat schijnen op de creatieve kant. Momenteel werkt ze samen met Cornelis Jan aan een cursus die verderop in de tijd zal worden aangeboden.

Cornelis Jan Cuperus, Sheias natuurbewustwording.
1 van de oprichters van Noorderbaken. Cornelis Jan leeft en werkt in bewust contact met natuurwezens, goden en godinnen en wezens uit diverse andere rijken en fungeert als 'brug' tussen deze werelden. Vanuit Sheias organiseert hij excursies, workshops en ceremonies en schrijft boeken over dit onderwerp. Nauw samenwerkend met Manannán Mac Lir is het Noorderbaken onder andere via hem weer geland.

Marlinde Bijlsma, Zijn-Plek.

Hessel Hans Wiersma, Oerfjoer Sourcelight.
OerFjoer Sourcelight kaarsen zijn ondersteunende kaarsen en worden energetisch geladen met behulp van oa Cernunnos, Michael, Uriel, Cailleach. Deze kaarsen bevatten de frequentie trillingen van oa deze genoemden en vele anderen tot diverse sterrenstelsels behorend en sterrenwezens welke helpen met het herverbinden met deze wezens en stelsels.

Letty Bronsema, Praktijk Khon Mai.
Khon Mai, de nieuwe mens: Praktijk voor coaching, healing en holistische therapie
Vanuit haar praktijk begeleidt zij mensen liefdevol op het pad van bewustzijn. In bewust contact met de energetische wereld helpt zij je te verbinden met de bron. Regelmatig geeft zij (online) cursussen, workshops en sacred healing ceremonies.

Piet Sinnema & Rupesh Paragh, 
Vanuit een holistische visie zijn alle activiteiten en behandelmethodes bij shiatsu-sinnema gericht op het herstellen van balans, lichamelijk, geestelijk en/of  spiritueel. Dit is voornamelijk gebaseerd op Chinese geneeskunde en  sjamanisme.  
Vanuit het taoïsme wordt de mens gezien als de verbinding (lichtkanaal)  tussen hemel en aarde. Deze tijd vraagt meer dan ooit om die verbinding te herstellen, onze zielswens en bronbewustzijn te integreren in  de persoon, hier en nu.  Een behandeling bij shiatsu-sinnema of een sessie meditatie & klankheling kan een mooie ingang zijn om deze verbinding weer aan te gaan of te versterken, mogelijke trauma’s te helen en zo  balans te herstellen, zowel persoonlijk als universeel.

Jasmijn Devens, Het Wilgenroosje.
Jasmijn werkt samen met het land en maakt de mens en het land vrij van de (collectieve) conditioneringen, zodat het oorspronkelijke plan zich verder kan ontvouwen. Zowel in haar praktijk als tijdens diverse groepsactiviteiten worden diverse mogelijkheden aangereikt om nieuwe verbindingen te maken met het zielsbewustzijn en haar mogelijkheden. Werkzaam in zowel Breskens (Zeeland) alswel in Belgie, gemeente Riemst aan de Nederlandse Grens bij Maastricht.

Mariëlle Postma,
Mariëlle werkt met de diep transformerende kracht van de natuur en de kosmos. Zij helpt je je oerkracht te bevrijden en het licht weer door je heen te laten stralen, een baken van licht te zijn. Dit doet zij middels natuurcoaching, onder andere in de oeroude bossen van de Veluwe, en systemisch werk zoals familieopstellingen. Opstellingen zijn in de natuur verankerd, een waardevolle erfenis van de natuurvolkeren. Mariëlle ontmoet je graag via Sheia's Grove en Noorderbaken.

Rianna Hoogeveen,
Zij organiseert Drumcirkels waarbij aardende energie, de elementen, jaarfeesten en verbinding met elkaar en alles om ons heen centraal staan. Drummen brengt je terug naar je eigen innerlijke aarde en alles en iedereen mag er zijn. Elke cirkel draagt een thema met zich mee wat een gebied, intentie, jaarfeest, dier of plantenergie kan zijn. Maar net wat zich op dat moment aandient. De evenementen zullen terug te vinden zijn in Sheia's Grove:

Ellen van der Linden, Galactische Signatuur.
Zou je wel eens willen weten welke ondersteuning de kosmos voor jou beschikbaar heeft? 
Prachtige geheimen van de kosmos en zijn natuurlijke tijd zijn ondergebracht in de Tzolkin. De Tzolkin wordt ook wel de 'Maya'kalender genoemd. Wijsheden uit deze kosmische astrologie geven je inzichten over je behoeften en talenten. Mijn ervaring is dat deze oude kalender je nog altijd goed kan helpen; bijvoorbeeld door te herinneren hoe zaken voor jou kloppend zijn, waar voor jou de juiste afstemming zit, wat voor jou werkt om te zijn wie je werkelijk bent. Het kan de ruis van aangeleerde manieren die niet meer bij je passen, helpen doorbreken. Vanuit de Tzolkin kan ik je vertellen over jouw galactische horoscoop, jouw hulpbronnen en jouw levenspad volgens de 'Maya'. Als het je leuk lijkt meer te weten over jouw galactische signatuur, mail me dan via ellenvdlinden@hotmail.com