Overzicht van deelnemers Noorderbaken

De deelnemers van Noorderbaken nemen allemaal op authentieke wijze hun plek in de wereld in. Ze zijn letterlijk en figuurlijk bakens voor de mensen in hun omgeving en dragen bij aan een harmonieuze wereld waarin verbinding, authenticiteit en een bezield leven centraal staan. De deelnemers/bakens helpen allemaal om je eigen koers te vinden of houden in overeenstemming met je Heilige Zelf voor een vervuld en bezield leven.
Opbouwend, verbindend, verlichtend.

Bakens:

Cornelis Jan Cuperus, Sheias natuurbewustwording.
1 van de oprichters van Noorderbaken. Cornelis Jan leeft en werkt in bewust contact met natuurwezens, goden en godinnen en wezens uit diverse andere rijken en fungeert als 'brug' tussen deze werelden. Daarnaast werkt hij veel met kruiden en planten en maakt samen met de plantwezens medicijnen die helpen bij diverse processen. Vanuit Sheias organiseert hij excursies, 1 op 1 sessies en ceremonies en schrijft boeken over dit onderwerp. Nauw samenwerkend met Manannán Mac Lir is het Noorderbaken onder andere via hem weer geland. 
www.sheias.nl 

Martine Roodvoets,
Martine faciliteert o.a. het 'Zelfvoorzienend Netwerk' bij Noorderbaken. Een krachtige, helder stralende dame die met haar licht het liefst vol de Aarde induikt om hemel op aarde, hier en nu, te creeëren. Als contactpersoon van het Zelfvoorzienend Netwerk kun je haar tevens berichten over vragen en/of aansluiting bij dit netwerk: martineroodvoets@hotmail.com 

Hessel Hans Wiersma, Oerfjoer Sourcelight.
OerFjoer Sourcelight kaarsen zijn ondersteunende kaarsen en worden energetisch geladen met behulp van oa Cernunnos, Michael, Uriel, Cailleach. Deze kaarsen bevatten de frequentie trillingen van oa deze genoemden en vele anderen tot diverse sterrenstelsels behorend en sterrenwezens welke helpen met het herverbinden met deze wezens en stelsels. Dit is zijn persoonlijke website:
www.oerfjoer.nl 

Yvonne Brouwer,
Vanuit aanwezigheid in het nu ben ik en sta ik open en beschikbaar vanuit mijn hart en oorspronkelijke ziel als zuiver dienend lichtkanaal. Volledig uitgelijnd en afgestemd op spirit, goddelijke bron en Gaia voor het hoogste goed voor al dat is. Vanuit deze overgave leven en zijn, gericht op het kristallijnen eenheidsveld en sterrenpoort. Het is mijn intentie dat wat zich aandient in het nu, in de meest optimale staat belichaamt op aarde, voor het hoogste goed voor al dat is en daarmee dienend ben als zuiver lichtbaken.

Marlinde Bijlsma, Zijn-Plek.
De Zijn-Plek is een plek waar kinderen weer tot bloei kunnen komen in een veilige sfeer, een plek waar je helemaal jezelf kan Zijn. Daarnaast faciliteert Marlinde hier onder andere ook bijeenkomsten voor Noorderbaken e.a. Een baken en heilige plek in deze roerige tijden!
www.zijn-plek.nl 

Piet Sinnema, Shiatsu Sinnema.
Vanuit een holistische visie zijn alle activiteiten en behandelmethodes bij shiatsu-sinnema gericht op het herstellen van balans, lichamelijk, geestelijk en/of  spiritueel. Dit is voornamelijk gebaseerd op Chinese geneeskunde en  sjamanisme.  
Vanuit het taoïsme wordt de mens gezien als de verbinding (lichtkanaal)  tussen hemel en aarde. Deze tijd vraagt meer dan ooit om die verbinding te herstellen, onze zielswens en bronbewustzijn te integreren in  de persoon, hier en nu.  Een behandeling bij shiatsu-sinnema of een sessie meditatie & klankheling kan een mooie ingang zijn om deze verbinding weer aan te gaan of te versterken, mogelijke trauma’s te helen en zo  balans te herstellen, zowel persoonlijk als universeel.
www.shiatsu-sinnema.nl 

Jasmijn Devens, Academie de Roos.
Jasmijn werkt samen met het land en maakt de mens en het land vrij van de (collectieve) conditioneringen, zodat het oorspronkelijke plan zich verder kan ontvouwen. Zowel in haar praktijk als tijdens diverse groepsactiviteiten worden diverse mogelijkheden aangereikt om nieuwe verbindingen te maken met het zielsbewustzijn en haar mogelijkheden. Werkzaam in zowel Breskens (Zeeland) alswel in Belgie, gemeente Riemst aan de Nederlandse Grens bij Maastricht. 
www.Academiederoos.com 

Mariëlle Postma Coaching,
Mariëlle werkt met de diep transformerende kracht van de natuur en de kosmos. Zij helpt je je oerkracht te bevrijden en het licht weer door je heen te laten stralen, een baken van licht te zijn. Dit doet zij middels natuurcoaching, onder andere in de oeroude bossen van de Veluwe, en systemisch werk zoals familieopstellingen. Opstellingen zijn in de natuur verankerd, een waardevolle erfenis van de natuurvolkeren. Mariëlle ontmoet je graag.
www.mariellepostma.nl 

Mare Cromwell,
Gaia priesteres. Samen met Moeder Gaia (Met wie Mare een nauw contact heeft) helpen ze samen om het Noorderbaken te laten landen én in perfecte uitlijning met Moeder Gaia te houden. Mare doet daarnaast nog veel meer bijzonder werk met Moeder Gaia, lees erover op haar website:
www.marecromwell.com en www.thegreatmotherloveway.net 

Petra Jutte, Het Baken.
In Drachten is Petra baken en soevereine aanwezigheid waar eenieder welkom is die dat nodig heeft. Verbindend en versterkend enkel door aanwezigheid. 
Een vrijhaven in de wereld voor de Ziel. Het Baken biedt een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten van mens tot mens. Wíj bouwen aan een Samen-Leving waarin verbinding, menselijkheid, compassie en respect de basis is.
www.hetbakendrachten.nl 

Ellen van der Linden, Galactische Signatuur.
Zou je wel eens willen weten welke ondersteuning de kosmos voor jou beschikbaar heeft? 
Prachtige geheimen van de kosmos en zijn natuurlijke tijd zijn ondergebracht in de Tzolkin. De Tzolkin wordt ook wel de 'Maya'kalender genoemd. Wijsheden uit deze kosmische astrologie geven je inzichten over je behoeften en talenten. Mijn ervaring is dat deze oude kalender je nog altijd goed kan helpen; bijvoorbeeld door te herinneren hoe zaken voor jou kloppend zijn, waar voor jou de juiste afstemming zit, wat voor jou werkt om te zijn wie je werkelijk bent. Het kan de ruis van aangeleerde manieren die niet meer bij je passen, helpen doorbreken. Vanuit de Tzolkin kan ik je vertellen over jouw galactische horoscoop, jouw hulpbronnen en jouw levenspad volgens de 'Maya'. Als het je leuk lijkt meer te weten over jouw galactische signatuur, mail me dan via ellenvdlinden@hotmail.com

 

Rupesh Paragh, Heart-Beat.
Bij Rupesh kun je terecht voor energetische chakra behandelingen en workshops waarin je je eigen krachtvoorwerpen en  -instrumenten, dromenvangers, altaar of kaarsen maakt.  Rupesh is een getalenteerd heler en sjamaan die door diepe en intense processen krachtig in zijn eigen (harte-)centrum is geraakt en zich nu vanuit deze heilige Bron met de 'buitenwereld', met jou, verbindt. Hij kan je helpen je eigen  via behandeling en creatieve processen om meer in contact met je eigen hart en zielenbewustzijn te geraken en te leven vanuit deze liefdevolle Bron van overvloed die je in je diepste essentie bent.  Rupesh werkt puur en zuiver vanuit zijn hart, hierdoor is geen enkele workshop of behandeling hetzelfde, ze zijn allemaal perfect afgestemd op het moment en het heilige wat in ons leeft.

Petra Koopmans,
Petra is hoedster van de drumcirkels in het Noorden.  De drumcirkels zijn bedoeld voor verbinding, met elkaar, met Moeder Aarde en Al wat leeft. Een mooie laagdrempelige manier om samen te zijn in deze snel veranderende wereld. Daarnaast kun je bij Petra terecht voor therapeutische processen die ze begeleidt als Vuurvrouw (Bij o.a. de vuurloop) of samen met haar paarden in een coachingstraject je helpt bewust worden van de processen in jezelf. Deze bezielde vrouw werkt met hart en passie. Kijk gerust op haar website voor de mogelijkheden en activiteiten die zij organiseert: www.petrakoopmans.nl 

Eelke Jan Wiersma,
Met zijn kunst maakt Eelke Jan natuurwezens, goden en godinnen zichtbaar voor het menselijk oog. Zijn werken worden in afstemming gemaakt met degene die gezien wil worden en dragen daarom ook deze (helende) energie uit. Mediator tussen mens en natuurwezen; de werelden verder samenbrengend. Samen met zijn man is hij actief onder de naam 'Sheias.'
www.sheias.nl/artwork 

Katja Hersevoort,
Katja is een vrij baken zonder vaste, fysieke plek; voor mens, dier en natuur. Daar waar ze is of wordt uitgenodigd is ze een dienstbaar Baken en Space Holder en zorgt ze voor zuiverheid, afstemming, verbinding en heling. Ze is een zuiver kanaal. Je kan bij haar terecht voor onder andere: Intuïtieve dans-sessies, Je terugbrengen naar je eigen natuur tijdens wandelingen in de natuur, de leegte en stilte ervaren tijdens een Access Bars behandeling of (energetische) hulp voor je huisdier. Voor vragen kan je haar op Facebook opzoeken of mailen naar: katjahersevoort@hotmail.com 

Gerda
meer informatie volgt

Matsje Hannema-Bijma,
meer informatie volgt

Zelfvoorzienend Netwerk

Hartekracht in actie. Wederom een groep mensen die resoneren met de missie van Noorderbaken en dit tot uiting brengen in hun dagelijkse werk en activiteiten die als doel hebben een samenleving op te bouwen waarin mens en natuur in harmonie samenwerken en -zijn. Zelfvoorzienend leven in al haar facetten; in harmonie met Moeder Gaia.

Pepijn Bot & Usha Uppal,
Hebben een ecologische hoeve en logement in Nes (Frl.). Op  hun terrein verbouwen ze hun eigen voedsel en houden ze diverse dieren. Ze werken volgens de principes van ondermeer permacultuur. Veel informatie is te vinden hun website:
www.waddenschool.nl 

Woldwijk,
is een coöperatie voor duurzame initiatieven in Ten Boer. Ellen van der Linden ( zie Bakenankers) woont en werkt hier en versterkt dit netwerk vanuit deze bijzondere plek.
www.woldwijk.nl 

Aafke Gelling,
Actief in het bijstaan van de transitie naar een nieuwe wereld met veel praktische kennis en daadkracht.
www.hetgroeneland.com 

Pascal Gelling,
Pascal zou je een levende databank over 'zelfvoorzienend leven' kunnen noemen. ;)
www.culinairmuseum.nl 

Sandra Wiersma Andela,
Nigdala, sjamanistisch werk & orthomoleculair voedingscoach. Gevestigd in Zuid West Friesland.
www.nigdala.com 

Irma Lok,
Lokaal circulair geld, voedselbossen, permacultuur e.a. projecten t.b.v de transitie naar een nieuwe wereld: 
 
www.irmalok.com Telegram: https://t.me/veranderkracht 

Asgaard,
Broedplaats voor kunstenaars en creatievelingen in Leeuwarden waar zoveel mogelijk zelfvoorzienend wordt gewerkt, met o.a. een moestuin, Earthship, kledingruilhoek en een yurt. Daarnaast worden er regelmatig gevarieerde activiteiten georgansieerd.  Ook voor bezoekers open elke woensdag en vrijdag vanaf 13:00 uur. Asgaard op Facebook: